hund

natuurgeneeskunde

voor de hond

 

voorstellen
natuurgeneeskunde
praktijk
stervensbegeleiding
vaccineren
workshops/cursussen
reacties
producten
tarieven
contact
blog 2013
blog 2012

sitemap

Volle maansviering
volle maan
De volle maan, voor de ene mens een normale avond, voor de ander slecht slapen, slechte gedachten, druk ervaren, ruzie enz.. Er worden meer kinderen geboren bij volle maan, de criminaliteit is dan hoger. Maar waarom zouden we er geen viering van maken? Eren dat we extra licht krijgen, de maan kunnen zien schijnen in zijn volle glorie.

De avonden van de vollemaansviering hebben geen vast programma. De aanvangstijd is afhankelijk van het jaargetijde. Het zou zomaar kunnen dat we kiezen voor een volle maanswandeling hier in het bos. Wonderbaarlijk wat je allemaal kan zien zonder zaklamp met alleen het licht van de maan. De geluiden die je kunt horen, misschien horen we de roep van een uil of een nachtzwaluw. In de herfst mediteren we om de stookplek in de tipi en horen het vallen van het blad en de eikels, voelen de opkomende kou en vocht en stilte.
tipi 5
Kortom, dit en andere dingen die met de natuur te maken hebbenworden die dag gevierd, geeerd zeg maar. Iets, wat wij westerse mensen veel te weinig doen!

De kosten voor deze avond bedragen € 15,= incl. koffie, thee en 21% btw.

De aanvangstijden worden op tijd bekend gemaakt op de website.

Terug

   

 
Copyright 2012 © Annelies de Bruijn