hund

natuurgeneeskunde

voor de hond

 

voorstellen
natuurgeneeskunde
praktijk
stervensbegeleiding
vaccineren
workshops/cursussen
reacties
producten
tarieven
contact
blog 2013
blog 2012

sitemap

Communiceren met dieren.

communiceren 3We kunnen allemaal intuïtief communiceren met onze dieren maar we hebben het te druk en er is teveel lawaai om ons heen. Steeds meer mensen zijn op zoek naar de natuurlijke behoeften van hun dier en willen hun communicatie, hun taal, beter begrijpen. Tijdens deze dag gaan we verbinding maken met de natuur om ons heen, het uitschakelen van het lawaai zodat we naast de theorie ook praktisch aan de slag gaan met het communiceren met dieren.

commIn een groep van maximaal acht personen komen o.a. aan bod de theorie, wat is intuitief communiceren, hoe werkt het? Verzin ik dit nu allemaal? Kun je met alle dieren communiceren?

We gaan in op de emoties die dieren hebben en hoe ze daar anders mee om gaan dan wij.

Er is voldoende ruimte om opgedane ervaring te delen en vragen te bespreken. Je kunt geen dieren meenemen. We leggen contact aan de hand van meegebrachte foto’s van jullie dieren.

Wanneer je reeds eerder bij mij of elders de basiscursus communiceren met dieren gevolgd hebt, bestaat er de mogelijkheid om  alleen de tweede dag deel te nemen. Neem hiervoor contact met mij op per mail of telefonisch dit i.v.m. beperkt aantal deelnemers.

 Kosten :    75,-- incl. BTW, lesmateriaal, lunch, koffie en thee.          

Terug

 

 
Copyright 2012 © Annelies de Bruijn